Om mig


am-0026
Jag är en pratglad och positiv tjej på 28 år som är född och uppvuxen i Uppsala. Envis, glad, ganska rastlös och ett yrväder till drömmare beskriver mig ganska bra som person. Sikta högt, följ dina drömmar och ångra inget är min livsfilosofi. Jag brinner för fotografering och musik och går min sista termin på kammarmusikprogrammet vid musikhögskolan i Örebro med viola som huvudinstrument.

Jag började spela fiol när jag var sju år gammal och har alltid haft musiken som dröm. Nu har jag studerat musik på heltid i snart fem år och njuter av varenda sekund!

Foto har funnits med som intresse länge. Kring 2003 höll jag på en del med analog fotografering med mörkrumsarbete och 2009 fick jag min första digitala systemkamera i födelsedagspresent. Sedan har intresset successivt ökat och senaste åren har jag och kameran varit oskiljaktiga.

Jag älskar att föreviga ögonblick. Oavsett om du vill ha naturliga, fina bilder på dig själv, familjen, husdjuret eller kanske tillsammans med en bästa vän eller ditt livs kärlek så fångar jag mer än gärna era fina stunder på bild!