Schubert spelas bäst med hatt


13308322_10154234418424532_8130955827450983284_oJag har varit dålig på att hålla liv här i bloggen när jag nu har min nya, tjusiga sida färdig. Det ska jag försöka ändra på! 🙂 Sista veckorna på terminen i Örebro har bestått till väldigt stor del av uppsatsskrivning och nu är jag nästan helt färdig med min uppsats. Äntligen! Väntar bara på den sista responsen från examinatorn så hoppas jag kunna skicka in den sedan.

Men jag har hunnit med lite annat också. Bland annat har vi spelat Schuberts trio i Bb-dur två gånger, varav en gång iförda hattar och rosor. Väldigt roligt! Vi spelade den en andra gång på festivalen som ordnas på skolan i slutet av varje vårtermin och då var jag också med och spelade en hög med Disneylåtar med fullt band. Himla svängigt och roligt! 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *