Diagnos: Kortisolsvikt


unnamedJag skriver inte så mycket privata saker längre här på bloggen, det känns mer viktigt att fokusera på positiva och bra saker istället för en massa sjukdomar hit och dit. Men nu måste jag göra ett undantag känner jag. Det är nämligen så att jag fått möjligheten att vara med och skriva i en bok, en antologi om kortisolsvikt. Häromdagen skrevs det dessutom om mig i NA och det går att läsa på nätet också! 🙂

Vill du köpa boken och läsa och stötta något väldigt viktigt för oss drabbade så hittar du den här! 🙂 Väldigt kul och intressant att få möjligheten att vara med och skriva en del. Så här har du chansen att komma mig lite närmre, att få läsa om något som jag inte är alltför förtjust i att prata om (det finns ju så mycket roligare saker att prata om än sjukdomar). Dessutom stöttar du Addisonföreningen på köpet.
9789163773228_200_diagnos-kortisolsvikt_storpocket

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *