Glad påsk!  1I Sverige är det ju faktiskt påsk idag också så jag slänger in en lite sen glad påsk härifrån värmen! 🙂 Här är det vanlig dag idag så jag har haft portugisiskalektion och nu är det övning som gäller! 

Jag har inte riktigt vant mig vid att inte ha internet där jag bor och jag har inte riktigt kommit in i alla rutiner än, därav min bristande uppdatering här. Men jag lever och mår bättre och bättre för varje dag, även om det går långsamt framåt. 

Vi firade påsk med att måla ägg, dricka vin och vara på stranden. I alla fall blev det en stund på stranden igår förmiddag innan vi blev bortjagade av arga åskmoln. Men min svenska, vita kropp var nog glad över att inte behöva vara mer i solen, jag lyckades ändå få lite för mycket sol i pannan där jag uppenbarligen hade slarvat lite när jag smorde in med solskydd… Brasiliens sol är inte att leka med! 🙂 

Nej, nu är det mer övning som gäller här! Beijos! 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Glad påsk!