Tre gånger spelning


Det har mest varit fotogrejer som dykt upp här den här sommaren men jag är ju faktiskt musiker också, icke att glömma! 😉
Nu åker jag tillbaka till Örebro igen imorgon och det blir en riktig rivstart med flera spelningar redan den här veckan. Skärmavbild 2014-08-26 kl. 21.38.52På torsdag spelar jag och Erik på Kulturgalleriet i köpcentret Krämaren i Örebro kl 17.30. Ska bli himla kul! 🙂 Skärmavbild 2014-08-26 kl. 21.47.17På lördag är det Wadköpingsstämman och då spelar jag och Erik kl 14.45. Lite senare på kvällen, kl 22, spelar Örebro Studentspelmanslag till dans.

Har du vägarna förbi någon av dagarna så titta in vettja! 🙂

På måndag drar skolan igång igen också och jag känner mig himla taggad! Jag måste erkänna att det har blivit lite för lite övning under sommaren men det har resulterat i att jag nu är mer laddad än någonsin att komma tillbaka till vettiga övningsrutiner igen. 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *