En fin helg med vänner


1403364_10201439350159743_254286257_o(Bild stulen från Sara)
Det här har på många sätt varit en så himla fin helg, en av de finare på väldigt länge faktiskt. I fredags kväll kom både Annie och Jessica till Örebro så vi åt thaimat, drack vin och hade det allmänt trevligt hos mig. När Jessica smet vidare ut i natten på äventyr satt jag och Annie kvar och pratade ikapp om allting med nya städer, boenden, studier, ja livet helt enkelt. Efter en välbehövd, lugn förmiddag promenerade vi iväg till musikhögskolan för att spontanluncha med Sara och Erica som var där och hälsade på Raisa. Så det blev en riktig Bollnäs-reunion här i Örebro, så himla kul! 🙂
20131020-190431.jpg
20131020-190449.jpg
Igårkväll var det dags för korridorsfest och jag var lite rädd innan att det skulle balla ur totalt. Jag har nog varit på lite för många galna korridorsfester i Uppsala i mina dar så tanken på att korridorsfesten helt plötsligt skulle vara hemma hos mig var ganska skrämmande. 😛 Men det blev inte så vilt och galet ändå utan faktiskt himla trevligt. 🙂 Det blev inte så tokigt mycket folk och jag höll min dörr låst hela tiden så mitt rum höll sig ändå ganska o-invaderat. Erica och Sara dök upp ett tag också så det var ju himla trevligt! 🙂

Annie och jag smet ut en vända på ett eget litet, väldigt välbehövt, äventyr också. Bollnästraditioner måste hållas vid liv trots nya städer och många mil mellan vänskapen. Det blev nog fler glas vin och fler vakna timmar än vi båda hade tänkt oss igår men samtidigt tror jag att det var precis vad vi båda faktiskt behövde igår. 🙂 Jag kände hur mycket jag behövde få lite socialt umgänge igen efter alla långa veckor av sjukdom och trötthet. Idag är jag kanske mindre pigg men det är smällar man får ta. 😛
Snart ska jag välta i säng och se till att få många sköna timmars sömn och ta nya, pigga tag inför veckan som kommer. 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *