Sushilunch, märkliga bilar och flyttstök 1


20130829-210746.jpg
Idag mötte jag upp Julia på stan för att äta lite lunch. Vi har pratat så länge om att ses nu och det var så himla kul att hinna ses innan jag flyttar på måndag. 🙂 Det blev en lugn sushilunch med en massa prat, så himla trevligt att komma ut en vända. 🙂 Men oj vad trött jag blev efteråt, det känns att krafterna verkligen inte är på tillbaka än. Tydligen kan det dröja både fyra och fem veckor innan man är på benen igen efter den matförgiftning som mamma och jag drog på oss i London. :/
20130829-210756.jpg
På vägen till bussen sen träffade vi på de här märkliga bilarna. Himla skumma! Det gick att med nöd och näppe klämma in en passagerare bakom föraren men det var inte mycket utrymme att hurra för. Jag blev alldeles fascinerad av dem och kunde inte låta bli att skicka bild till Emil och skriva att jag har hittat ersättaren till hans Opel. 😉
20130829-210801.jpgNär jag kom hem blev det lite fika med moster och morbror som var här och hälsade på en sväng och sen började flyttstökandet på riktigt. Vi gick igenom det jag hade från Bollnäs, kollade vad jag hade här som ska med till Örebro och vad jag behöver hämta i förråden vid min lägenhet som jag hyr ut. Så nu har det packats upp och om och planerats en del. Skönt att ha kommit igång med flyttpackandet! 🙂

Nu ska jag dricka min kanna med mitt kinesiska huskurste, som jag har bestämt ska få mig magiskt frisk igen, och sen krypa i säng. Är så himla trött och jag tror ändå att sömn är bästa medicinen för att komma på banan igen inför nästa vecka. 🙂


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Sushilunch, märkliga bilar och flyttstök