Några stunder från Bollnäs


Jag har varit några dagar uppe i Bollnäs nu och det har blivit lite halvt bloggpaus i och med det. Inte riktigt medvetet utan det mest bara blev så. Jag har helt enkelt haft viktigare saker för mig, som att till exempel kramas på några av mina favoritmänniskor. 🙂 Vi kan ju ta oss en liten titt på en del av det jag haft för mig de här dagarna. 🙂
20130826-205631.jpg20130826-205641.jpg
Jag lyxade till det med en lugn första morgon där uppe när jag schasat iväg Emil till skolan. Då satte jag mig med en kopp te till och njöt av att fortfarande vara ledig (även om jag är ganska avundsjuk på dem som börjat redan). 🙂
Sen blev det onsdagskväll och traditionen med onsdagsmys i trumkyrkan verkar leva vidare med vacker musik. Emil och Ville spelade till exempel en svängig polska och det blev lite jazz och lite annan folkmusik. Himla trevligt!
20130826-205834.jpgSkärmavbild 2013-08-26 kl. 20.57.55
Det blev torsdag och det slog mig att det faktiskt gått tre hela månader sen det blev Emil och jag, även om vi (okej, framförallt jag) kanske inte riktigt då insåg det som alla andra redan insett. Det firade vi med kolbullar, lingonsylt, öl och avslutade med lite bubbel. Så charmar man en skogshuggare från norrland lite extra; med kolbullar och öl. 😉
Sen tyckte vi att det väl var på tiden att vi blev ihop på facebook också, ingen av oss kände sig riktigt som singel längre som det stod där. 🙂
20130826-205841.jpgFredagkvällen ägnades åt att först spela lite på skolan och umgås med fina Becca en stund. Sen dukade Emil fram fika och vi mysfikade och tittade lite på film innan det var hög tid att krypa i säng.

För lördagen skulle ägnas åt det här. Emil och Ingela hade fyra gig under dagen i Hudiksvall och jag blev på något vänster deras manager. 🙂
1170943_10201918798437493_2018656571_n20130826-205924.jpg
Där bjöds det på grilltallrik som vi picknickade med (bild stulen med lite tillåtelse från Ingela) och jag levde ett hårt liv som manager där jag låg och njöt av vacker musik på en filt i sensommarsolen. 😉 Det var fruktansvärt dåligt med applåder från publiken mellan låtarna så jag såg det som min uppgift att i alla fall stå för den delen!
20130826-205932.jpgVi fick låna toalett på en av de som ordnade spelningens kontor och datanörden i mig blev alldeles kär i tavlan som satt inne på toan. 😀 20130826-205938.jpgMellan de sista två gigen de hade köpte vi sushi och picknickade med. Vi har pratat ett bra tag om att äta sushi så Emil får smaka och nu blev av. 🙂 Han tyckte till och med att det var gott, även om han kanske behöver få vänja sig lite vid hela grejen. Men helt klart ett bra första försök tycker jag! Dessutom finns det bra mycket godare sushi än den vi fick också, så det bådar gott inför att vi kan äta på mitt favoritställe i Uppsala. 😉

Sen har vi kramats, spelat, pratat, promenerat och umgåtts så mycket det bara gått för att försöka utnyttja tiden tillsammans till max. Både Emil och Becca försökte smida planer för att få ha kvar mig uppe i Bollnäs och det var ytterst motvilligt och med en klump i magen som jag i söndags kväll satte mig på tåget hem till Uppsala igen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *