Bröllopsspelning i högsommarvärmen


20130707-200105.jpgSåhär tjusig är man innan man ska spela på bröllop i västra Vingåkers fina folkdräkt. 🙂 30 grader varmt och gassande solsken där jag skulle stå och spela var kanske inte helt optimalt men det har gått bra ändå måste jag säga. Framförallt för att vara första bröllopet jag spelar på. 🙂 Både mingel när gästerna kom och in- och utgångsmarsch var det som gällde så nu är jag tydligen spelman enligt gamla traditioner.
Det var himla kul att se reaktionerna på mina gamla datavetarkompisar när jag smög in lite tv-spelsmusik i mingelprogrammet. Spelar man på en datavetares bröllop måste man ju spela lite nördmusik också, något annat går ju inte för sig. 😉
20130707-200110.jpg
Efter vigseln var jag ungefär såhär pigg och pepp och framförallt i enormt behov av vätske- och sockerpåfyllning innan det var dags att mingla och fotas och prata med gamla vänner. 🙂

Nu har jag fått i mig lite middag och kraschat på soffan för resten av kvällen. Ska snart krypa i säng tror jag, är helt tokigt trött och slutkörd efter allting idag men det har varit så himla kul ändå. 🙂 Det märks kanske att det är det här jag ska hålla på med när jag kommer hem efter att ha spelat hela dagen och tänker ”Vad synd att jag är så trött, det hade varit trevligt att spela lite mer”. 😛

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *