En måndag i Uppsala


20130625-125238.jpg
Efter en välbehövd, lång och skön natts sömn började jag gårdagen med en tallrik yoghurt med färska jordgubbar med mamma i soffan i vardagsrummet.
20130625-125246.jpg
Jag lyckades som alltid prata lite för mycket och länge så jag fick nästan bråttom ner till stan där jag skulle träffa Julia för att äta lunch. Vi köpte med oss sushi och satte oss på bryggan nere vid ån och åt. Himla trevligt och gott. Sen strosade vi runt lite i affärer och jag lyckades hitta två vardagsklänningar och en tröja till vettigt pris. 🙂 Nu har jag handlat kläder två gånger på tre dagar, det måste vara något fel på mig! 😛
20130625-125302.jpg
Men någonstans där på eftermiddagen började kroppen strejka och förkylningen som legat och lurat ett tag blev minst sagt påtaglig. Så det fick bli en väldigt välbehövd snabbvila innan jag skulle iväg och träffa Sara på kvällen. Vi åt lite på Uplands och sen tog vi en promenad längs med ån. Där hittade vi tjusigt dekorerade träd. 🙂
20130625-125308.jpg
Uppsala är himla fint såhär på kvällen på sommaren och det var himla kul och trevligt att träffa Sara igen. 🙂

Sen åkte jag hem och totalkraschade. Idag vaknade jag tokförkyld och med lågt kortison så livet går verkligen på halvfart. Vila och dricka mycket så hoppas jag vara på banan igen imorgon.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *