Premiärkväll på Bryggan


20130612-104744.jpg
Det har blivit lite av en tradition att Jessica och jag går till Bryggan på Snerikes och dricker lite för mycket bubbel på somrarna. 🙂 Så för att inviga den här sommaren och att vi båda är i stan igen var det dags igår. 🙂 Gott bubbel…20130612-104753.jpg…och god mat. Helt klart en himla trevlig och lyckad kväll. 🙂
Efter ett tag fick vi sällskap vid bordet av två killars om bjöd på tequila. De var ekonomer vilket märktes ganska tydligt men ganska trevliga att prata med en stund sådär. Så vi hängde där och träffade dessutom några väldigt ytliga bekanta sedan gymnasiet. Och på något sätt blev en flaska bubbel till två flaskor bubbel… 😉
Helt plötsligt var klockan tolv och vi båda kände oss ganska nöjda med kvällen och inte det minsta sugna på att dansa så vi rörde oss hemåt. 🙂

Nu har jag ätit lite frukost, var sådär panikhungrig när jag vaknade att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. Och jag hoppas att bubblet inte har för mycket otrevliga rester på mig idag… 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *