Sista vårkonserten


922824_10151472958088865_1712751948_n
I onsdags var det vårkonsert med musiklinjen i Bollnäs kyrka, en fin blandning av all möjlig trevlig musik. 🙂 Det var sista konserten för mig här uppe och det känns så vemodigt!
Jag var med och spelade ett medley med två låtar som Annie, Hedvig och jag lärde oss på Ethno-lägret vi var på i somras och vi fick uppbackning av Oskar och Emil. Så himla kul! 🙂 Sen spelade jag och Foppa To Zanarkand från Final Fantasy 10, så läskigt och jättekul på samma gång! Första gången jag spelar någonting solo på det sättet så jag var rätt nervös innan men jag lever och känner mig till och med nöjd. 🙂
Dessutom var jag med och sjöng med kören också, konserten blev närmare två timmar lång allt som allt. Så kul att mamma och pappa åkte hela vägen upp för att lyssna också! 🙂
20130524-092043.jpg
20130524-092050.jpg
Efter konserten var vi så himla taggade och pepp för såklart var det ju dags för efter-konsert-fest! 🙂 Jag hade köpt mig en flaska bubbel och det blir ju alltid toppenfester när man har bubbel att dricka, så även i onsdags! 🙂 Klockan var alldeles på tok för sent (okej, det är nog närmare sanningen att det var väldigt tidigt) när jag äntligen kom i säng. Så gårdagen var minst sagt lite seg, men det var det värt efter en så himla härlig dag, kväll och natt! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *