En fin dag


20130524-232056.jpg
Idag har varit en så himla fin dag. Vi promenerade in till stan efter lunch för att äta glass i solskenet.
20130524-232106.jpg
På väg tillbaka bestämde vi oss för att utforska marknaden som var på andra sidan sjön från skolan. Såhär mycket folk trodde jag inte det fanns i Bollnäs! 20130524-232112.jpg
Jag blev lite galen när jag såg alla gasballonger. Jag är barnsligt förtjust i gasballonger och någon gång vill jag testa om man kan hoppa lite längre om man håller i en hel såndär trave med ballonger. 😀 Becca var på väg att köpa en till mig tills hon blev avskräckt av priset så Barbapappa och hela hans familj fick stanna kvar bland de andra ballongerna och jag blev beordrad att andas lugnt och blev bortledd därifrån. :/
20130524-232119.jpg
Alltså, det är så himla fint här att det är galet! För att inte tala om alla fina människor. Den lilla pricken ute på sjön är förresten skolans eka som några är ute och ror med. Kan det bli mer idylliskt?
20130524-232124.jpgSen drack Annie och jag te i kvällssolen på min balkong och pratade djupa tankar om livet. Det är sånt man behöver ibland, kombinera sol, te och bra vänner för att få lite mer rätsida på livet.

Efter att ha tittat på Berättelsen om Pi med en hel hög människor har jag nu letat mig tillbaka upp på rummet och snabbfikar lite. Sen ska jag äntligen krypa i säng, tröttheten just nu är verkligen inte att leka med. All sömnbrist från senaste veckan har nog lyckats hinna ikapp mig lite tror jag så nu tänkte jag försöka ladda om inför morgondagens utspark med en ordentlig natts sömn.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *