Strejkande bihålor, sushi och massor av prat


20130403-225811.jpg
20130403-225817.jpg
Gårdagen blev mer eller mindre inställd kan vi väl säga, mina bihålor som har strejkat senaste månaden hann ikapp mig så efter en natt utan sömn gick jag till farbror doktorn och fick penicillin. Efter en dags vila, medicin och en hyfsad natts sömn har dagen varit lite bättre ändå. 🙂

Jag tyckte att violan hade fått tillräckligt långt påsklov så jag tog tag i lite övning efter lunch. 🙂 Tanken är att i alla fall vara hyfsat förberedd inför inspelningarna med singer/songwriter på måndag och tisdag. 😉 Har en del orkestergrejer att öva ikapp också från när jag var ute och sökte.

Framåt kvällen var det i alla fall dags att bege mig till Ayakos för att möta upp Julia och äta middag. 🙂 Så himla kul att träffa henne igen, det var alldeles för länge sen sist! Det blev god sushi och massor av prat i några timmar.

Sen promenerade jag hem i kylan längs min gamla gata, där jag ju egentligen bor när jag inte är förrymd upp till Bollnäs. Det känns lite vemodigt att gå förbi där, det är ju ändå mitt hem fortfarande. Märklig känsla, att vilja vara på två ställen på samma gång.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *