Fyra fester på en kväll i overallIdag har det blivit en lugn dag på soffan med Heroes-maraton, blev några timmars fiolspel också. Är lite seg efter gårdagen men det var det värt! 🙂 Började med riktigt god middag hos mig tillsammans med några vänner och sedan fortsatte vi iväg på födelsedagsfest där vi spelade spel. Efter några timmar där rörde vi oss mot Flogsta och hamnade på mellanfest i höghusen.

Sedan var det dags för släpp i lokalen i Flogsta och det var spårat och himla roligt som vanligt. 🙂 Det var massor av folk och många bekanta där och jag skuttade runt i min röda, fina overall och hade det kul. 🙂 Man kan ju framförallt inte ha tråkigt i overall!

När släpp-festen var slut blev det prat om efterfest i höghusen igen men då kände jag att det var nog för min del så det blev sova istället. Hann trots allt med att avverka fyra fester under kvällen. 🙂

Dessutom premiärcyklade jag för säsongen och det känns i kroppen idag kan jag säga! Otränad är bara förnamnet efter vinterns alla sjukdomar. Det ska det förhoppningsvis bli ändring på nu har jag tänkt!

Nu ska jag nog faktiskt ta och krypa i säng och ta igen lite sömn. 🙂 Ska nog föresten dricka en kopp kamomillte först och då slinker det kanske även ner en bit kladdkaka till. 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *