Rosor och vemod 3


Var hos mamma igår och där hittar man alltid en massa fina blommor att fota. Jag har alltid varit förtjust i rosor, de är så vemodigt vackra på något sätt.

Just nu gör jag vad som helst för att skjuta upp tentapluggandet inför imorgon. Har en himla dålig dag och vill helst bara krypa ner under täcket igen och sova. Kunde av någon anledning inte somna igår kväll, jag som la mig så tidigt för att vara pigg idag, så jag känner mig helt förstörd nu istället.

Men man får alltid en himla massa annat gjort när man skjuter på någonting. Har skickat iväg mail till fyra icabutiker i stan med frågan om jobb. Det är nog främst kameran jag vill ha som pushade till det, jag behöver pengar!

Snart ska jag iväg på frigörande andning och det är nog bra idag. Fast just nu fasar jag verkligen inför det. Magen gör ont också och allt känns bara motigt. Önskar så att Tox var här och kunde muntra upp och trösta lite.

En bra sak var i alla fall att min läkare på endocentrum ringde i morse och jag fick nya värktabletter och lite andra tips. Han pratade även om att det kan bli aktuellt att gå in och titta om det verkligen är endometrios jag har. Gillar att han är så noggrann och bra, det är inte ofta man träffar på sådana läkare!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Rosor och vemod