Ett fantastiskt halvår 5Ett halvår.
6 fantastiska månader.

Det är så lång tid som passerad sedan Erik och jag träffades och sedan den dagen har vi mer eller mindre varit oskiljaktiga. Nätterna vi spenderat ifrån varandra är lätträknade och av dem är det inte många som vi inte somnat med telefonerna tryckta mot öronen.

Det har varit det bästa halvåret i mitt liv. Trots att jag varit så sjuk, så länge, har det ändå varit den absolut bästa tiden i mitt liv. Ingenting känns omöjligt när jag har honom bredvid mig, inte ens att få min trasiga kropp frisk. När jag inte orkar kämpa längre finns han där och hoppas och kämpar för oss båda och stöttar i vått och torrt. Han får mig att skratta när ingen annan kan få mig att känna minsta lilla glädje och han får mig att tro på mig själv.

Tillsammans kan vi klara allting. När jag tittar på honom känner jag en enorm lycka. Lycka över att han är min och att han är så fantastiskt fin och underbar. Glädje över att jag kan få honom att skratta bara genom att titta lite finurligt på honom eller peta lite på hans arm, för att han vet precis vad det betyder. Att se hans blick full av lycka och glädje är det absolut bästa som finns.

Någon knäppare, galnare människa har jag dessutom aldrig träffat på och han har precis lika livlig fantasi som jag har. Han kan utan problem se krokodilen jag såg begravd under snön när jag var ute i skogen i vintras med kameran och kom hem och visade en bild på en trästock. Han blir lika exalterad över bilder på söta små djur och tecknade, gulliga filmer som jag blir och vi kan sitta i evigheter och prata om fotogrejer utan att tröttna.

Jag älskar honom mer än jag trodde var möjligt och är helt vansinnigt lycklig över att han är min. ♥ Jag hoppas och tror att vi kommer få en fantastisk fortsättning på vårat liv tillsammans. Början har varit helt fantastisk trots alla motgångar så nu kan det bara bli bättre!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Ett fantastiskt halvår