Snabbuppdatering om allt möjligt 3


Nu har det gått riktigt lång tid sen jag skrev något här sist. Det finns det flera orsaker till.

Strax före jul började jag gå på frigörande andning vilket har fått mig istortsett besvärsfri från astman. Det är verkligen underbart att kunna gå någonstans utan att frenetiskt klamra mig fast vid akutmedicinen.

Skolan har tagit ganska mycket tid, på både gott och ont. Jag har också spenderat mycket tid med och hos Oskar. Mycket tack vare att jag mått så mycket bättre nu.

Fram tills för lite drygt en vecka sedan. Då blev jag förkyld och nu sitter jag här och kan knappt andas och med antibiotika. Det positiva är att jag inte tror att det är astman utan ”bara” något virus/någon bakterie i lungor och luftvägar. Men nu ska jag bli frisk och sen hålla mig borta från allt som har med sjukdomar och mediciner att göra.

Jag ska ju faktiskt flytta hemifrån snart. Eller snart och snart, i juni går flyttlasset. Till en etta några kvarter bort som min älskade Oskar har hjälp mig att fixa. Nybyggt och fräscht kommer det vara och alldeles lagom för mig. Det är helt nytt för dagen och nästan ingen vet något än. Jag längtar verkligen! 🙂

Sen är det två dagar nu som är lite speciella. Inga stora saker men lite småmysiga för mig och Oskar. Igår var det 14 månader sedan vi träffades. Och imorgon, som ingen kan ha undgått vid det här laget, är det alla hjärtans dag.
Nu väntar jag på att han ska komma hit och att få slänga mig i hans famn igen.

Du är min älskling! 🙂


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Snabbuppdatering om allt möjligt